Mocions que presentarem al pròxim ple municipal del dimecres 31 de juliol

El pròxim dimecres 31 de juliol se celebrarà el primer ple a l’Ajuntament de Fornells de la Selva. Des d’Independents per Fornells hem apostat i apostarem sempre per un poble més transparent, sostenible i participatiu. És per això que hem presentat tres mocions:

  1. Obertura del torn de precs i preguntes en els plens.
  2. Gravació i publicació dels plens.
  3. Canvi d’ubicació del despatx dels treballadors del consorci de benestar social i serveis socials.

Obertura del torn de precs i preguntes en els plens.

Independents per Fornells aposta perquè la Casa de la Vila sigui realment la casa de tots els fornellencs i fornellenques i és per això que demanem que, tal i com es menciona en el Reglament Orgànic Municipal (ROM), s’obri el torn de precs i preguntes a tothom fomentant així la participació ciutadana.

Gravació i publicació els plens.

Per criteris de transparència creiem oportú demanar la gravació i posterior publicació de tots els plens garantint així l’accés a la informació per a tots els fornellencs i fornellenques.

Canvi d’ubicació del despatx dels treballadors del consorci de benestar social i serveis socials.

L’espai que ocupa actualment el despatx dels treballadors del consorci de benestar social i serveis socials creiem que no garanteix drets bàsics com la privacitat i la confidencialitat que creiem que són imprescindibles per a garantir la intimitat de tot individu. És per això que sol·licitem un canvi d’ubicació que garanteixi aquests drets.