AJUNTAMENT

Des d’Independents per Fornells focalitzem la nostra proposta política en la Recerca del Bé Comú per a tots els habitants del poble, sense excepcions. Volem una vila on aquest sigui l’objectiu últim de tota acció i proposta política, econòmica o social. I, per aconseguir-ho, hem de vetllar per aquells valors que regeixen les nostres vides privades, com són la dignitat humana, la llibertat, la igualtat, la solidaritat, la sostenibilitat ecològica, la justícia social, la participació ciutadana i la transaparència.


Creiem que per avançar cap a una democràcia més participativa i assolir un alt grau de transparència en la gestió municipal, és fonamental que les decisions es sotmetin a la opinió de la ciutadania i les entitats, introduint fòrmules d’intervenció i participació.

Creiem també que la gestió econòmica de l’ajuntament ha de permetre la participació de tots els veïns i veïnes donant-los-hi veu en els pressupostos i convertir-los en una eina de democràcia directe i deliberativa.

els nostres regidors


 Gerard Prat i Vilà.
 30 anys. Enginyer tècnic agrícola especialitzat en explotacions agropecuàries per la UdG. Actualment fent d’autònom emprenent un projecte personal relacionat amb l’avicultura i treballant com a monitor de menjador al CEE Font de l’Abella. Ha participat al Casal Parroquial, a l’Esplai d’hivern i al JAC. També ha estat voluntari de Fornells x3. Cap de llista d’Independents Per Fornells

 Anna Puigdevall i Tarrés.
 27 anys. Graduada en Educació primària, menció en educació física, per la UdG i màster en Dificultats de l’aprenentatge i Transtorns del llenguatge per la UOC. Actualment mestra de primària en una escola pública.Ha participat al Casal Parroquial, al JAC i actualment coordina el Suport escolar de Càrites Fornells (SIE).