Llista electoral 2023

US PRESENTEM LES 21 PERSONES (11 CANDIDATS I CANDIDATES I 10 SUPLENTS) QUE INTEGREN LA LLISTA D’INDEPENDENTS PER FORNELLS A LES ELECCIONS MUNICIPALS DEL 28 DE MAIG DE 2023, DESPRÉS DEL PROCÉS PARTICIPATIU DUT A TERME DES DEL FEBRER I MARÇ.

1 Gerard Prat Vilà, 34 anys.

Enginyer Tècnic Agrícola, especialitzat en Explotacions Agropecuàries. A nascut i crescut a Fornells de la Selva, on a participat al Casal Parroquial, a l’Esplai d’hivern, al JAC, a Fornellsx3, a l’Agrupació Esportiva Fornells i a IPF. Actualment fa de pagès, es titular d’una granja de gallines ponedores ecològiques i exerceix com a enginyer tècnic agrícola autònom fent tasques d’assessoria i burocràtiques per altres agricultors, ramaders i algunes fundacions i associacions. Membre d’ASPEGI (Associació de productors ecològics de Girona) i membre fundador de AFOECAT (Associació de Famílies productores d’ou ecològic de Catalunya).

En Gerard Prat encapçala la llista amb l’objectiu de trencar l’actual majoria absoluta i consolidar a l’Ajuntament de Fornells un projecte de participació ciutadana i transparència real.

2 Toni Torres i García, 34 anys.

Nascut i resident a Fornells és pare d’una filla i un fill. Estudiant de magisteri en educació primària amb la menció de música. 

És membre de la junta de la Nit del Jove Intèrpret, músic i membre de la junta de la banda de música Girona Banda Band. Ha sigut monitor de l’esplai parroquial de Fornells durant 10 anys dels quals 4 va fer de responsable. També va ser membre del JAC durant 9 anys i col·laborador de l’Oncolliga Fornells. Durant 9 anys va fer d’entrenador de la Unió Esportiva Fornells.

En Toni Torres espera un Fornells dinàmic on els infants s’hi sentin identificats.

3 Núria Oliver i Fluvià,  50 anys.

Va néixer a Girona i fa 20 anys que viu a Fornells. És Llicenciada en Belles Arts per la UB i actualment treballa al Consorci per la normalització lingüística. Ha participat a la Colla Gegantera de Fornells de la Selva, també és portaveu de la Plataforma 117 i va formar part del comitè d’empresa del Consorci Per la Normalització Lingüística durant 4 anys. Ha col·laborat al diari Punt Avui com a crítica d’art i també ha treballat al col·lectiu Ronda i al Montessori Palau com a professora.

La Nuri Oliver vol treballar a partir de la cultura per teixir llaços de cohesió social i intergeneracional al poble i fer de la Sitja un centre cívic i cultural de referència.

4 Anna Puigdevall i Tarrés, 31 anys.

Mestra d’educació primària amb menció d’educació física per la UdG i Màster en dificultats del llenguatge i l’aprenentatge per la UOC. Actualment és mestra de l’escola pública. 

A nascut i crescut a Fornells. Des de petita ha participat del casal parroquial com a nena i monitora, també ha participat del JAC i és voluntària de Càritas i coordinadora del suport escolar des de fa més de 10 anys. 

Ha estat regidora durant dos anys d’IPF i actualment també és membre de l’AMPA de la llar d’infants municipal de Fornells.

L’Anna Puigdevall somia en un Fornells on ningú quedi enrere i es posi el benestar de les persones al centre.

5 Roger Valero i Cateura, 23 anys. 

Tècnic en Telecomunicacions, sistemes de Seguretat i Electrònica, actualment treballant en el sector de les telecomunicacions i sistemes de seguretat. Titulat amb el CFGM d’Instal·lacions i Manteniments de Telecomunicacions i el CFGS de Manteniments Electrònic. Ha participat en els darrers anys en el Casal Parroquial, al JAC i a la Colla Gegantera de Fornells.

A en Roger Valero li agradaria que tots els i les joves poguessin optar a un habitatge digne al municipi on han crescut.

6 LLuïsa Matas i Jordi, 61 anys.

Doctora en Química per la UAB. Actualment cap de Serveis Tècnics de Recerca cientifico-tècnics de la UdG. Ha participat en diverses activitats culturals com les pujades als Àngels, caminades per l’11S, etc. És sòcia de l’agrupació cultural, l’ANC i d’Òmnium Cultural i defensora convençuda de l’u d’octubre de 2017.

La Lluïsa Matas vol una política municipal encarada a fer poble, no pas un poble dormitori.

7 Adrià Vicens i Ferrer, 23 anys.

Estudiant del doble Grau en Dret i Ciències Polítiques a la UdG. Actualment fa d’àrbitre de futbol a la Delegació de Girona. És monitor del Casal i membre del Cau Pas d’en Pou i del JAC.

L’Adrià Vicens treballa per un poble on les persones puguin opinar, debatre i decidir sobre tot allò relacionat amb el municipi.

8 Núria Parera-Nieto i Salas, 25 anys. 

Estudiant el CFGS en Integració Social. Nascuda a Fornells de la Selva. És monitora del Casal Parroquial i quel·la del Cau Pas d’en Pou i també membre del JAC.

La Núria Parera vol viure en un poble antifeixista, antiracista i feminista. On la política es faci amb una perspectiva de gènere real i on l’orientació sexual, la identitat de gènere, la classe i la raça de les persones no siguin motiu de discriminació.

9 Anna Tarrés i Brugué, 53 anys.

Tècnica superior en laboratori clínic i biomèdic. Treballa de tècnica de laboratori. Ha format part de l’Esplai Parroquial durant molts anys i fou una de les impulsores de la secció de Patinatge a Fornells. Voluntària de Càrites a suports escolar. També va formar part de la Junta de l’AMPA de l’escola Forn d’Anells.

L’Anna Tarrés té clar que des de l’Ajuntament cal lluitar contra l’emergència climàtica, apostar pel cooperativisme i defensar la pagesia.

10 Josep Donat i Font, 71 anys.

Ex-Key Account Manager d’una empresa multinacional.

En Josep Donat sap que treballar en equip és la millor manera d’obtenir uns bons resultats, i això és el que vol per Fornells. 

11 Cristina Esparreguera Gutiérrez, 45 anys.

Diplomada en ciències empresarials i llicenciada en Ciències del treball per la UdG. Funcionària del grup A2 de la Generalitat i actualment treballa al Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC) com a orientadora laboral de l’Oficina Tècnica de Salt. A participat de l’esplai d’estiu com a nena i monitora, ha sigut membre del JAC i de la companyia teatral Crash Teatre.

La Cristina Esparraguera vol un poble on tots els joves tinguin un espai on se sentin identificats i es facin polítiques dirigides a ells.

12 Aniol Planagumà i Cornellà, 29 anys.

Òptic optometrista. Vinculat durant molts anys al món del lleure a Fornells.

A l’Aniol Planagumà li agrada pensar que una política diferent a Fornells és possible. Un Fornells obert i integrador on el jovent no hagi d’emmigrar a altres pobles per manca d’habitatge.

13 Núria Rodríguez Corcoll, 42 anys.

Llicenciada en Història, en Història de l’Art i doctora en Història Antiga i Arqueologia

A la Núria Rodríguez li agradaria una planificació mesurada del creixement del poble que protegeixi la identitat del nucli urbà i el seu entorn, fugint de l’especulació urbanística i la massificació.

14 Joan Vicens i Ferrer, 20 anys.

Estudiant d’Enginyeria Agroalimentària en l’especialitat d’Explotacions Agropecuàries

En Joan Vicens somia amb un poble més verd per millorar la qualitat de l’aigua dels rius i de les aigües subterrànies, la biodiversitat de l’entorn que ens envolta i la qualitat de vida de les persones.

15 Jana Deulofeu i Matas, 20 anys.

Estudiant del Grau en Disseny i Innovació.

La Jana Deulofeu té ganes que s’organitzin activitats per a tot el poble, per així refer i mantenir la cohesió social entre fornellencs i fornellenques.

16 Francesc Cot i Formenti, 64 anys.

Jubilat. Ha format part del cos de Mossos d’Esquadra.

En Francesc Cot creu en el canvi, per començar a fer coses noves i diferents.

17 Laia De Castro i Sala, 29 anys.

Graduada en Infermeria.

La Laia De Castro vol viure en un Fornells on es fomenti el benestar dels veïns i veïnes a través de l’esport i l’educació des de la infantesa fins a la vellesa.

18 Josep Casas San, 70 anys.

Professor de formació professional durant 35 anys en l’àmbit industrial.

En Tep Casas té ganes de millorar i donar veu al poble.

19 Míriam Fernandez Delgado, 31 anys.

Graduada en Biotecnologia

La Míriam Fernandez vol caminar cap a un model de poble més sostenible i amb compromís amb el canvi climàtic.

20 Lluc Fortuny i Sartorio, 24 anys.

Graduat en Ciències Polítiques i de l’Administració

En Lluc Fortuny creu que els projectes han d’estar construits de sota cap amunt i que IPF representa la candidatura més inclusiva del poble.

21 Jaume Figueras Esgleas, 66 anys.

Jubilat. Director de Prevenció

En Jaume Figueras té ganes de donar suport a totes aquelles iniciatives noves que portin a tenir un poble més just i cohesionat a fi d’esdevenir una millor societat.