Qui Som?

El grup de veïns i veïnes que conforma la confluència Independents per Fornells (IPF), nucli de suport adherit a la Candidatura d’Unitat Popular (CUP) s’uneix sota una causa comuna i compartida. La voluntat de fer propostes en un benefici mutu, intentar millorar les coses que siguin necessàries i aportar noves perspectives per poder seguir fent avançar el nostre poble de manera conjunta.

Efectuarem accions participatives, actes i esdeveniments i generarem idees per tal d’afrontar les situacions i necessitats de tots els fornellencs i les fornellenques. Sempre sota el paraigües de la participació ciutadana i la transparència, pilars fonamentals de tot aquest projecte, per això ens presentarem a les eleccions municipals d’aquest maig del 2019 per poder arribar des del consistori on no es pot arribar des de les entitats socials.

Independents Per Fornells, va néixer a principis de 2018 amb aquets punts fonamentals encarats a la voluntat de millorar el model del nostre poble: més participació, més inclusió, més sostenibilitat i, en definitiva, en la seva ciutadania. I envindentment, sense deixar de banda el ple compromís amb el país i la construcció de la República Catalana des de la recuperació de les sobiranies erosionades pel sistema capitalista neoliberal.