MUNICIPALS 2019

COMUNICAT SOBRE LA CONFIGURACIÓ DE LA LLISTA ELECTORAL

A raó de l’Assemblea General Oberta (AGO) del passat 10 de Febrer on es va escollir el procés de configuració de la llista electoral entre els assistents a AGO d’Independents Per Fornells (IPF).

• Condicions generals del procés per a postular-se com a candidat o candidata:

  • Tots els candidats i les candidates hauran de ser simpatitzants d’IPF o militants d’algun espai de l’Esquerra Independentista (opcions amb quota i sense quota són vàlides).
  • Acceptació del Codi Ètic aprovat per les bases d’Independents Per Fornells.
  • Tenir un compromís per tota la legislatura en el supòsit de ser representant electe.

  • El termini per a la presentació de qualsevol candidatura serà del dimecres 20 de febrer a les 23:59 fins el dimecres 6 de març a les 23:59 via l’apartat “Proposa Candidats” de la web www.ipfornells.cat com a via oficial o bé comunicant l’interès via e-mail a ipfornells@gmail.com o a les xarxes socials: Instagram, Twitter i Facebook (@ipfornells).

• Fases del procés decidides en la mateixa Assemblea General Oberta d’IPF:

Una primera ronda oberta a els i les simpatitzants per a decidir el cap de llista per votació sobre les opcions presentades:

  • La condició sine quan non del cap de llista és estar empadronat a Fornells i ser-ne resident, a part de complir amb les condicions generals anteriors.

Una segona ronda oberta a els i les simpatitzants per a decidir les posicions 2, 3 i 4 sobre les candidatures presentades més l’afegit de les opcions no escollides en la primera votació del cap de llista:

  • Només caldrà estar empadronat a Fornells i complir amb les condicions generals.
  • Els candidats i les candidates es podran presentar per a qualsevol de les posicions per ordre d’interès personal.
  • La decisió de l’ordre final està sotmesa a possibles canvis consensuats amb la Comissió Permanent d’Independents Per Fornells en el marc del seu Codi Ètic.

Per a la inscripció de qualsevol candidatura (primera i segona ronda) s’haurà d’enviar un document de presentació amb una descripció personal (màxim 20 línies) i amb les motivacions per a tal candidatura.

El procés de validació, decisió i ratificació s’efectuarà presencialment en l’Assemblea Constituent Oberta (ACO) del dia 10 de Març. S’acceptaran vots delegats de simpatitzants que no puguin venir. Per a fer-ho, només caldrà donar la potestat a una persona assistent a l’ACO amb un document signat on s’hi exposi l’elecció i amb el nom i DNI de la persona corresponent.

Independents Per Fornells es reserva el dret de publicar a les xarxes socials la informació dels candidats i candidates excepte que els mateixos comuniquin disconformitat.

Per a qualsevol dubte o aclariment, posar-se amb contacte amb IPF per e-mail o via xarxes socials.

INDEPENDENTS PER FORNELLS
@ipfornells / ipfornells@gmail.com