Llista Electoral


Us presentem les 21 persones (11 candidats I CANDIDATES i 10 suplents) que integren la llista d’Independents Per Fornells a les eleccions municipals del 26 de maig de 2019, després del procés participatiu dut a terme des del febrer i març.

1️⃣ Gerard Prat i Vilà. 30 anys. Enginyer tècnic agrícola especialitzat en explotacions agropecuàries per la UdG. Actualment fent d’autònom emprenent un projecte personal relacionat amb l’avicultura i treballant com a monitor de menjador al CEE Font de l’Abella. Ha participat al Casal Parroquial, a l’Esplai d’hivern i al JAC. També ha estat voluntari de Fornells x3. Cap de llista d’Independents Per Fornells.


2️⃣ Anna Puigdevall i Tarrés. 27 anys. Graduada en Educació primària, menció en educació física, per la UdG i màster en Dificultats de l’aprenentatge i Transtorns del llenguatge per la UOC. Actualment mestra de primària en una escola pública.Ha participat al Casal Parroquial, al JAC i actualment coordina el Suport escolar de Càrites Fornells (SIE).

3️⃣ Adrià Vilella i Palomares. 52 anys. Enginyer industrial i màster en ADE per la UPC. Actualment empresari i co-propietari de Sunset Technologies, empresa gironina fabricant de programari per la sanitat catalana des de fa 30 anys. És professor de matemàtiques vèdiques i escriptor en estones lliures. És soci de l’ANC, de Som Energia i de la Caixa d’enginyers.També és un dels impulsors del moviment internacional de l’Economia del Bé Comú a les comarques gironines.

4️⃣  Núria Oliver Fluvià (Nuri). 47 anys. Llicenciada en Belles Arts per la UB. Actualment treballa al Consorci per la normalització lingüística. Ha col.laborat a el Punt Avui com a crítica d’art i també ha treballat al col.lectiu Ronda i al Montessori Palau. Ha estat membre del teatre Sant Josep de Girona, l’associació Pilot de joves artistes, Secretària de la Colla gegantera de Fornells ,membre projecte Groc de l’esplai Sant Josep , presidenta de l’AMPA de l’escola Migdia i menbre de la junta de l’INS Montilivi i de l’INS Vilablareix. Actualment és mare d’un Truc i una Ring del Cau de Vista-Alegre de Girona. A finals dels anys 80 va ser membre del JIG (joves independentistes del Gironès) i ha estat membre de la comissió de cultura de la CUP Girona amb qui ha a col•laborat activament i va formar part de la llista electoral en la seva primera candidatura .

5️⃣ Núria Parera-Nieto i Salas. 21 anys. Estudiant el Grau en Química a la UdG. Nascuda a Fornells de la Selva. És monitora del Casal Parroquial i quel.la del Cau Pas d’en Pou i també membre del JAC.

6️⃣ Roger Valero i Cateura. 19 anys. Estudiant el Grau Superior en Manteniment Electrònic. Actualment treballa com a instal.lador de telecomunicacions, seguretat i contra-incendis. És monitor del Casal i membre del JAC. Practica atletisme al GEIEG. És militant de La Forja.

7️⃣ Sergi Cot Cantalosella. 26 anys. Graduat en Química (UdG) i màster en Química Sostenible (UPV). Actualment treballa com a investigador en R+D+i. Ha estat voluntari de Fornells x3 i actualment n’és membre de la Junta. Jugador d’handbol a l’AE Fornells de dels 10 anys i també ha estat monitor del Casal i col·laborat amb el JAC. Militant de la CUP i membre del seu grup nacional de Territori. És soci d’Òmnium, de la Caixa d’Enginyers, de Som Energia, Catgas i membre de la plataforma Aigua és Vida.

8️⃣ Lluïsa Matas i Jordi. 57 anys. Doctora en Química per la UAB. Actualment cap dels Serveis Tècnics de Recerca de la UdG. Ha participat en diverses activitats culturals com les pujades als Àngels, caminades per l’11S, etc. És sòcia de l’ANC i d’Òmnium.

9️⃣ Albert Martínez i Castellarnau. 25 anys. Acabant el Grau en Economia a la UdG i estudiant el Postgrau en Big data aplicat a l’empresa i al marketing digital a la fundació UdG. Actualment treballa al departament de compres de Comexi. Jugador de la UE Fornells i ha estat membre del JAC. És soci de la Caixa d’Enginyers i simpatitzant de la CUP.

🔟 Adrià Vicens i Ferrer. 20 anys. Estudiant del doble Grau en Dret i Ciències Polítiques a la UdG. Actualment fa d’àrbitre de futbol a la Delegació de Girona. Va jugar fins als 18 anys a l’UE Fornells. És monitor del Casal i també cap del Cau Pas d’en Pou.


1️⃣1️⃣ Anna Tarrés i Brugué. 49 anys. Tècnica superior en laboratori clínic i biomèdic. Treballa de tècnica de laboratori. Ha format part de l’Esplai Parroquial durant molts anys i fou una de les impulsores de la secció de Patinatge a Fornells. També va formar part de la Junta de l’AMPA de l’escola Forn d’Anells.

1⃣2⃣ Laia De Castro Sala. 25 anys. Infermera, treballant en un geriàtric. Ha format part de l’espai Sant Pau durant més de 10 anys i també ha participat al Casal Parroquial de Fornells.

1⃣3⃣ Arnau Pararol i Masjoan. 28 anys. Graduat en Administració i Direcció d’Empreses i Postgraduat en Big Data i Intel·ligència de Negoci per la UOC. Treballa d’analista de dades. Ha participat en diverses entitats del poble: Casal Parroquial, JAC, Càritas, Guitarres de Fornells i Crash Teatre. Soci de Som Energia.

1⃣4⃣ Maria Adell i Puigdevall. 25 anys. Graduada en Medicina (UdG). Resident de pediatria a l’Hospital Vall d’Hebron. Ex-monitora de l’esplai Sant Pau.

1⃣5⃣ Xarli Salas i Triador. 32 anys. Tècnic Superior en Animació Sociocultural i músic. Actualment treballa de dinamitzador juvenil a l’àrea de joventut de Llagostera i com a músic a Juantxo Skalari & La Rude Band. Ha format part del casal parroquial, del JAC i va jugar en totes les categories de l’handbol Fornells. És soci de l’ANC.

1⃣6⃣ Aniol Planagumà i Cornellà. 25 anys. Graduat en Òptica i Optometria i màster en optometria i ciències de la visió per la UPC. Cap de l’AEiG Pas d’en Pou i ex-monitor de l’esplai de Fornells.

1️⃣7️⃣ Elvira Àlvarez i Serra. 52 anys. Disseny d’Interiors. Ex-secretària de l’AEF.

1⃣8⃣ Marc Valero i Cateura. 22 anys. Estudiant del Grau en Enginyeria en Tecnologies Industrials a la UdG. Treballant a temps parcial. Ha participat en vàries activitats al poble. Actualment és entrenador i jugador de l’UE Fornells i membre del JAC.

1⃣9⃣ Eva Beltran i Brunet. 41 anys. Durant un temps vinculada a diferents entitats de Fornells. Actualment està vinculada a diferents grups de maternitat, feministes i en lluita contra la violència obstètrica.

2⃣0⃣ Josep Donat i Font. 67 anys. Ex-Key Account Manager d’una empresa multinacional.

2⃣1⃣ Jaume Figueras i Esgleas. 62 anys. Director de Seguretat, Salut Laboral i Medi Ambient d’una empresa multinacional.