MOCIONS QUE PRESENTAREM AL PRÒXIM PLE MUNICIPAL DEL DIJOUS 30 GENER

El pròxim dijous 30 de Gener a les 20h se celebrarà el tercer ple a l’Ajuntament de Fornells de la Selva. Des d’Independents per Fornells hem apostat i apostarem sempre per un poble més transparent, sostenible i participatiu. És per això que hem presentat tres mocions:

  1. Moció per a la modificació de la freqüència de pas de la línia regular d’autobús (L10)
  2. Moció en contra la pobresa energètica, a favor de les reivindicacions de Plataforma Dignidad Font i per l’inici de transició a un model energètic sostenible

Moció per a la modificació de la freqüència de pas de la línia regular d’autobús (L10)

Presentem per segona vegada aquesta moció, amb algunes modificacions respecte la primera, amb la intenció que des de l’equip de govern es plantegin l’ampliació de la freqüència de bus d’enllaç amb Girona a cada mitja hora, com així ho reclamen 905 signatures que es van recollir al poble. Volem i necessitem un poble millor connectat amb transport públic i amb mobilitat més sostenible.

Moció en contra la pobresa energètica, a favor de les reivindicacions de Plataforma Dignidad Font i per l’inici de transició a un model energètic sostenible

Des d’Independents per Fornells volem mostrar tot el nostre recolzament als veïns i veïnes del barri de Font de la Pólvora de Girona i a la plataforma Dignidad Font així com reivindicar que cal un canvi de model energètic que garanteixi que tothom, i sobretot els col·lectius més vulnerables, deixin de patir la pobresa energètica. Amb aquesta moció volem aconseguir i garantir un municipi on ningú pateixi aquesta situació de vulnerabilitat i, si és necessari, proporcionar l’ajuda, recursos i les eines per fer-hi front.