MOCIONS QUE PRESENTAREM AL PRÒXIM PLE MUNICIPAL DEL DIJOUS 28 DE NOVEMBRE

El pròxim dijous 28 de Novembre a les 20h se celebrarà el tercer ple a l’Ajuntament de Fornells de la Selva. Des d’Independents per Fornells hem apostat i apostarem sempre per un poble més transparent, sostenible i participatiu. És per això que hem presentat tres mocions:

  1. Moció per la implementació d’un protocol ecologista.
  2. Moció per a la modificiació de la freqüència de pas de la línia regula d’autobus (L10)
  3. Moció de solidaritat intercacional contra la regressió de dretafonamentals, civils i polítics a nivell mundial

Moció per la implementació d’un protocol ecologista.

Des d’Independents per Fornells presentem aquesta moció de caràcter pedagògic i sensibilitzador per tal d’aprovar deu primeres mesures bàsiques i quotidianes, que recordin a tots els veïns i veïnes com seguir un estil de vida més sostenible i ambientalment més respectuós. Volem que aquest protocol s’oficialitzi a nivell municipal i es col·loqui a tots els espais públics del nostre poble.

Moció per la modificació de la freqüència de pas de la línia regular d’autobús (L10).

Fruit d’una iniciativa popular engegada per un grup de veïns i veïnes i després de la recollida de 905 firmes, els grups d’ERC i IPF presentem aquesta moció amb la intenció que des de l’equip de govern es treballi per a l’ampliació de la freqüència del bus d’enllaç amb Girona a cada mitja hora. Volem i necessitem un poble amb una millor connexió, més transport públic i amb una mobilitat més sostenible.

Moció de solidaritat internacional contra la regressió de drets fonamentals, civils i polítics a nivell mundial.

Presentem aquesta moció de solidaritat internacionalista per donar suport a totes les lluites que hi ha actualment arreu del món en diferents contextos. Començant pel recent cop d’estat a Bolívia i passant per les lluites de Kurdistan, Xile, Hong Kong i el Líban, entre d’altres. Totes elles representen una regressió democràtica i de drets socials, civils i polítics.