MOCIONS QUE PRESENTAREM AL PRÒXIM PLE MUNICIPAL DEL DIJOUS 26 DE SETEMBRE

El pròxim dijous 26 de Setembre a les 20h se celebrarà el segon ple a l’Ajuntament de Fornells de la Selva. Des d’Independents per Fornells hem apostat i apostarem sempre per un poble més transparent, sostenible i participatiu. És per això que hem presentat tres mocions:

  1. Moció en contra de la política d’acollida de refugiats de la unió europea, l’estat espanyol i de condemna al govern italià per la seva actual política envers les ong’s que salven vides a la mediterrània
  2. Moció per a l’assoliment d’una millora progressiva de la transparència
  3. Moció per l’adhesió a la taula de treball per l’elaboració del pla estratègic “girona 2030”

Moció en contra de la política d’acollida de refugiats de la unió europea, l’estat espanyol i de condemna al govern italià per la seva actual política envers les ong’s que salven vides a la mediterrània

Des de Independents Per Fornells creiem que la tasca humanitària que realitzen ONG’S com OPEN ARMS no ha de ser criminalitzada, com tampoc ho han de ser les persones amb condició de refugiat que creuen el mar per rebre asil. Volem que des del nostre ajuntament s’insti a les institucions espanyoles i europeas a canviar la política d’acollida de refugiats.

Moció per a l’assoliment d’una millora progressiva de la transparència

El Conscorci de l’Administració Oberta de Catalunya facilita un model web a tots els municipis per facilitar la transperència d’aquests. Presentem aquest moció perquè creiem que l’ajuntament té capacitat per aprofiar millor aquesta eina, hi així la Casa de la Vila pugui tenir uns nivells de transparència adequats any rere any.

Moció per l’adhesió a la taula de treball per l’elaboració del pla estratègic “girona 2030”

Presentem aquesta moció per desenvolupar un pla estretègic conjunt i comarcal entre els municipis de l’entorn més proper a Girona, per compartir polítiques en materies com l’habitatge, els residus i la mobilitat.

Volem aconseguir un model concret per l’any 2030, conjuntament amb tots els agents socials i institucionals implicats.